Cum să alegi paharele pentru miri la nunta ta

Cum să alegi paharele pentru miri la nunta ta

Organizarea unei nunți presupune mult timp și efort depus în stabilirea tuturor aspectelor esențiale, asemenea alegerii restaurantului, a rochiei de mireasă, a costumului de mire, a buchetelor de flori, precum ale detaliilor ce nu trebuiesc neglijate dacă vrei ca totul să iasă perfect. De cele mai multe ori, paharele pentru miri, cu care aceștia fac primul toast ca soț și soție, sunt alese pe ultima sută de metri sau sunt lăsate în seama altora.

Noi îți recomandăm să nu uiți să treci pe lista de cumpărături paharele pentru miri și sub nicio formă să nu lași pe altcineva să aleagă în locul tău. Poate nu ți se pare un aspect atât de important, dar, în realitate, paharele pentru miri sunt printre cele mai apreciate și admirate obiecte din ziua cea mare. După rochia de mireasă și buchetul de flori, desigur. Astăzi îți vom oferi câteva exemple de pahare pentru miri, astfel încât decizia să fie mult mai ușor de luat.

Dacă optezi pentru o nuntă intimă, cu câțiva membri ai familiei și prieteni apropriați, îți recomandăm un set de pahare din cristal de Bohemia, pictate manual, cu imaginea mirelui și a miresei. Dacă vrei să îndrăznești și să îți amuzi invitații, optează pentru o variantă caricaturală a mirelui și miresei. În acest fel vei da o notă jucăușă nunții tale și îți vei destinde invitații.

Dacă în schimb, cuvântul cheie ai nunții tale este eleganță sau lux, îți recomandăm modelele de cristal decorate cu o broderie fină și finisate la gura paharului cu aur. Poți opta și pentru varianta personalizată a acestor pahare, ele fiind gravate cu numele mirilor și data evenimentului sau cu orice mesaj îți dorești. O altă variantă pentru nunțile luxoase sunt paharele din cristal placate cu aur de 24 de karate și personalizate cu numele mirilor. Alege paharele placate cu aur și vei surprinde toți invitații prin opulență și rafinament.

O variantă sigură și de efect sunt paharele pictate manual, cu diferite modele sau în diferite nuanțe, de obicei auriu sau argintiu. Alege un model simplu și elegant, ce imită dantela, pentru a da un plus de eleganță paharelor tale. Poți alege și varianta pictării celor două pahare în mod diferit. Spre exemplu, paharului miresei poate fi pictat în alb, decorat cu dantelă sau tul, și cu un model ce îți imită rochia de mireasă, iar paharul mirelui poate fi decorat cu un papion sau o cravată, în funcție de preferințe.

Dacă ești adepta simplității, optează pentru niște pahare de cristal simple, gravate cu numele voastre și data nunții și o mică fundă la baza paharelor pentru un plus de efect. Aceste pahare se potrivesc foarte bine pentru nunțile în aer liber, ce ies în evidență tocmai prin simplitate și eleganță. Mai mult decât atât, tipul acesta de pahare, gravate doar cu numele mirilor și data evenimentului, sunt în tendințe și sunt recomandate de specialiștii în domeniu.

O altă tendință actuală este folosirea paharelor de cristal, placate cu platină. Designul acestor pahare aduce în prim plan tradiția meșterilor cehi și tehnicile unice de prelucrare a cristalului, regăsite doar pe meleagurile Cehiei. Adu această unicitate și originalitate și în cadrul nunții tale!

Indiferent dacă alegi paharele din categoria de lux, placate cu aur sau platină, cele pictate manual sau cele simple, gravate, asigură-te că le vei umple cu multe gânduri bune, iubire și fericire! Ziua nunții ar trebui să fie doar despre miri, iar personalitatea voastră ar trebui să fie regăsită în fiecare mic detaliu al nunții, inclusiv în paharele cu care veți face primul toast ca soț și soție!

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*