5 idei de cadouri pentru nași

5 idei de cadouri pentru nași

Indiferent că vorbim de o nuntă sau de un botez, nașii sunt considerați a fi părinții spirituali, cei care te vor călăuzi și te vor sfătui pe tot parcursul vieții. Obiceiurile străvechi ne învață că la un eveniment precum o nuntă sau un botez, nașii trebuie să primească de la fini un cadou, în semn de recunoștință și de mulțumire că au acceptat să îi însoțească pe acest drum.

Noi îți propunem astăzi 5 idei de cadouri inedite și creative pentru nași, cadouri care din punctul nostru de vedere vor fi foarte apreciate.

  1. Sticlă de șampanie și pahare personalizate

Set de sampanie pictat pentru nasi

Alege o sticlă de șampanie premium, personalizată cu un mesaj de mulțumire pentru nași, împreună cu 2 pahare de cristal, pictate manual, unul pentru naș, iar celălalt pentru nașă. Poți alege ca sticla sau paharele să fie inscripționate chiar și cu numele nașilor și data fericitului eveniment. Cu siguranță vor fi foarte apreciate de cei doi și vor fi păstrate ca amintire în vitrina barului de acasă.

  1. Sticlă de vin și pahare

Vin pictat cu model pentru nasi de botez

Dacă știi că nașii tăi au o anumită afinitate pentru vinurile rafinate, poți renunța la șampanie și poți opta pentru o sticlă de vin nobil, care vine la pachet cu 2 pahare din cristal de Bohemia. Atât sticla, cât și paharele sunt pictate manual și pot fi inscripționate cu un mesaj personalizat. Mai mult decât atât, setul este ambalat într-o cutie elegantă, care poate fi gravată cu numele nașilor, al finilor sau data evenimentului. Acest cadou este unul ce exprimă multă eleganță și rafinament.

  1. Album foto handmade

Album handmade pentru nasi

Ce poate fi mai potrivit decât un album foto realizat manual în care nașii să își păstreze amintirile de la evenimentul în care le-au fost alături finilor? Poți să optezi pentru oferirea acestui cadou și la o anumită perioadă de timp după eveniment, să alegi tu pozele cele mai potrivite pentru albumul foto, să le pui la locul lor și să strecori și câteva mesaje de mulțumire pentru nași. Nașii vor fi cu siguranță recunoscători pentru efortul tău și pentru cadoul memorabil. Tot din această categorie poți opta pentru o ramă foto din lemn, gravată cu numele nașilor, al vostru și data evenimentului.

  1. Bonsaiul familiei

Bonsai handmade din pietre semipretioase

Nu ne referim la un bonsai adevărat, ci la unul realizat manual din ceramică și pietre semiprețioase precum onix, obsidian sau cuarț. Toate aceste pietre sunt cunoscute pentru proprietățile lor benefice asupra familiei, asigurând în același timp o atmosferă de fericire și bunăstare în familie. Te încurajăm să optezi pentru acest cadou deoarece este unul unicat și original, și în același timp are și o semnificație aparte. Arată-le nașilor tăi că le dorești toate fericirea și tot binele din lume.

Poți alege diverse pietre semiprețioase (carneol, ochi de pisică etc.), cristale sau perle aurii pentru realizarea bonsaiului, în funcție de preferințele tale și de mesajul pe care vrei să îl transmiți.

  1. Plachetă de mulțumire

Placheta handmade cu mesaj pentru nasi

Alege o plachetă cu un mesaj de mulțumire pentru nașii tăi! Placheta este ambalată într-o cutie albastră, de catifea, ce are un aer regal și exprimă multă eleganță și stil. Surprinde-ți nașii cu acest cadou special și creativ prin care să le mulțumești că au fost alături de tine la acest eveniment special și că vor fi în continuare alături de tine cu un gând bun sau un sfat folositor oricând este nevoie.

În concluzie, îți recomandăm să alegi un cadou personalizat, un cadou de pus în vitrină și care să constituie o amintire pe viață. Ieși din sfera cadourilor banale, oferite de obicei la nunți și botezuri, și dă dovadă de creativitate!

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*