8 idei ingenioase de Crăciun pentru bucătărie

8 idei ingenioase de Crăciun pentru bucătărie

Locul cel mai aglomerat la sărbătorile de Crăciun este bucătăria. Unul dintre subiectele pentru care se adună așa de multă lume în bucătărie sunt bunătățile. Deliciile precum cozonacul, compotul cu scorțișoară, portocalele și bineînțeles friptura, ne cheamă cu mirosul lor și astfel ne reunesc pe toți cei dragi ca să le împărțim. Iar noi anul acesta am decis să apreciem încăperea unde multe amintiri se creează.

Acum fie că dorești să îți surprinzi familia cu o bucătărie decorată sau familia dorește să îi facă mamei o bucurie, noi am adunat 8 idei atractive și ușor de adoptat de cadouri si decoratiuni de Crăciun. Ești pregătit?O idee haioasă

Dacă în casa voastră sunt copii sau aceștia sunt deghizați în adulți, omul de zăpadă care nu se topește când este cald, va fii un element de amuzament. Cu acest om de zăpadă cu siguranță veți impresiona apropiații, provocându-i să își facă poze alături de el.

http://www.smartschoolhouse.com/diy-crafts/christmas-decorating-hacks#_a5y_p=4474070

Simplu de realizat, nouă ne-a plăcut mult acest model pentru frigider, dar dacă frigiderul vostru este o altă culoare, omul de zăpadă poate trona tot la fel de ingenios și pe ușa de la intrare.http://thecreativestamperspot.blogspot.ro/2012/12/pins-to-creation-post-snowman-door.htmlO idee pofticioasă

După ce ai terminat de copt biscuiții de sărbători, nu arunca formele delicioase în sertar. I-a o fundă roșie și usucăle în văzul tuturor. Au un efect decorativ frumos și jucăuș.Scaunele Crăciunițelor și a Moșului Crăciun

Dacă nici nu ți-a trecut prin gând să decorezi scaunele de Crăciun, acum a venit momentul. Într-o bucătărie, scaunele sunt destul de voluminoase, ocupând mult spațiu. Iar dacă ne folosim de ele nu doar pentru a șede, acestea vor contribui la spiritul de Crăciun.

(Când confecționați sau cumpărați căciulile, fiți atenți ca diametrul să fie egal sau mai mare decât lățimea spătarului)

http://howtonestforless.com/2014/11/20/christmas-kitchen/Masa spiridușilor

Deoarece masa unde cinăm este la fel de singură precum scaunele, putem să o încălțăm cu spirit de sărbătoare. Dacă aveți costumații din anii trecuți rămase de la copilași, sau ați dat peste costumele de Halloween la reducere, împrumutați încălțările spiridușilor pentru lunile friguroase.

http://www.mommyshorts.com/2014/12/43-clever-over-the-top-ridiculous-christmas-decor-ideas-you-would-only-find-on-pinterest.htmlO idee de savurat

După ce am pregătit atât de frumos locul unde cinăm, putem alege o sticlă de vin vechi pictată festiv de Crăciun, ca să completeze atmosfera. O idee decorativă care se potrivește de minune și de oferit ca un cadou prietenilor. Garantăm că va aduce multe zâmbete în timpul petrecut cu cei apropiați.

https://www.kadoly.ro/cadouri/omul-de-zapada-p3268.htmlTocătorul pentru MasterChef

Următoarea inspirație de Crăciun este tocătorul de bucătărie. Tocătorul este esențial de sărbători ca să putem tăia cozonacul, portocalele și sfărâmița scorțișoara. De asemenea, atunci când vei scoate tava cu delicii din cuptor, tocătorul îți e sprijin. O idee tare drăguță pentru a completa decorul pentru sărbătorile de iarnă, și tot la fel de drăguță pentru a o oferi în dar.


https://www.kadoly.ro/cadouri/tocator-bucatarie-cadou-de-craciun-pentru-el-si-ea-p3701.htmlLumina din idee

Un alt element neglijat pe care putem pune accent din bucătărie este lustra. Anul acesta a venit momentul să îi oferi o îmbrăcăminte de sărbători. Noi adorăm decorațiunile cu globuri de sticlă, datorită notei elegante pe care o oferă.

 photo DSC_2717.jpg

http://www.nineandsixteen.com/2010/12/christmas-house-tour.htmlGlobul Familiei

Dacă vrei să reunești toți membrii familiei într-un cadou pentru luna decembrie, personalizează un glob de sticlă care va aduce voie bună. Pentru fiecare membru al familiei poți alege un personaj de iarnă. Noi anul acesta îl vom atârna la lustră.

https://www.kadoly.ro/cadouri/glob-de-craciun-personalizat-p3702.html

Sperăm că ideile oferite să vă încălzească sărbătorile și să aducă multe zâmbete în familie. De multe ori bradul frumos împodobit tronează în sufragerie, iar bucătăria unde prind contur multe delicii este neglijată. Vă încurajăm să vă puneți amprenta și pe bucătărie.

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*