In 2016 alege cadourile de Craciun personalizate

In 2016 alege cadourile de Craciun personalizate

Crăciunul se apropie cu pași repezi și recomandarea noastră este să te gândești deja la cadourile pe care le vei dărui celor dragi. Astăzi îți propunem să uiți de cadourile cumpărate după mult timp petrecut în magazine și să iei în considerare cadourile de Craciun personalizate, care vor aduce un zâmbet pe fața celor care vor primi cadourile, dar și o amintire pentru totdeauna.

Așa că, pregătește-ți o cana de ceai, intră în spiritul sărbătorilor și hai să vedem împreună ce cadouri personalizate poți alege pentru cei dragi:

  1. Album foto handmade. Un album foto este întotdeauna o alegere bună de cadou pentru o persoană care prețuiește amintirile. Însă, dacă vrei un album foto cu adevărat special, alege unul realizat manual, care îmbină într-un mod spectaculos texturi diferite precum dantelă, saten sau organza, totul pentru a crea un amalgam de sentimente și emoții. În interiorul albumul găsești spații speciale pentru poze sau mici buzunărașe în care poți ascunde mesaje pentru persoanele dragi. În acest fel, albumul foto va fi un loc secret de păstrare a amintirilor și a gândurilor frumoase.
  2. Cutie de bijuterii handmade realizată din lemn, personalizată prin pictură manuală și tehnica șervețelului și decorată cu hârtie de orez, prin intermediul detaliilor dobândește un aspect vintage. În plus, această cutie de bijuterii are o mică surpriză la interior: un mini album foto ce poate fi folosit pe post de ramă foto și bomboane de ciocolată. Cu alte cuvinte, acest cadou este unul complex ce va aduce cu siguranță un zâmbet pe buze.
  3. Ornamente de Crăciun. Nu există Crăciun fără bradul împodobit în jurul căruia se strânge întreaga familie, cântând colinde sau împărtășind povești. Așa că, îți propunem să optezi pentru ornamente pe care le poți agăța în brad, ornamente din lemn, în formă de glob sau de brăduți și personalizați cu diferite texte sau nume ale apropriaților. Este cel mai simplu și în același timp fermecător cadou care nu va împodobi doar bradul, ci și suflete.
  4. Cadouri gravate. Acest tip de cadou a revenit în tendințe anul acesta, așa că, te sfătuim să optezi pentru plăcuțele gravate, elegante, care pot marca evenimentele speciale din viața persoanelor dragi. Poți oferi o plăcuță gravată mamei, soției, bunicii, oricărei persoane importante din viața ta.

Crăciunul este mult mai mult decât oferirea unui cadou sub forma unui bun material, care de cele mai multe ori este uitat undeva sau în cel mai bun caz, purtat o perioadă și apoi aruncat, mai ales dacă acesta nu a fost ales cum trebuie. Crăciunul înseamnă emoție și sentimente, iar un cadou ar trebui mai înainte de toate să fie un semn de recunoștință. De aceea, te încurajăm să alegi cadouri personalizate, cu o anumită semnificație, cadouri care vor aduce zâmbete și poate lacrimi de bucurie. Optează pentru cadouri care vor rămâne amintiri pentru toată viața!

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*