Cele mai ingenioase cadouri de Crăciun

Cele mai ingenioase cadouri de Crăciun

Ho ho ho … se apropie Crăciunul! Intrăm repejor în emoțiile iernii și evident, în obsesia cumpărăturilor. Pentru cei perfecționiști, căutatul cadourilor pentru cei dragi a început deja. Indiferent de cum a decurs anul acesta pentru tine, un cadou este o idee genială, iar noi am pregătit daruri din suflet.

Apropierea sărbătorilor de iarnă poate fi și motiv de stres, dar pentru cei mai mulți, motiv de bucurie suplimentară. Nu contează în ce categorie ești, ideile noastre de cadouri de Crăciun. te vor lăsa să răsufli ușurat, deoarece ai găsit într-un final ceva ingenios, care va pune sclipire în ochii celor dragi.

Un cadou e și mai minunat atunci când e personalizat.

 

Globuri de lemn personalizate pentru Crăciun

Probabil că nu există un număr care să descrie câte globuri sunt de ajuns pentru decorațiunile de Crăciun. Cu cât sunt mai multe, cu atât mai mult vom simți spiritul Crăciunului.

În acest an ne-am apropiat de natură, iar globurile de Crăciun s-au îmbrăcat și ele cu lemn de mahon. Apoi, noi ne-am gândit să le așezăm cu grijă în aparatul de gravat și astfel a apărut cel mai ingenios dar pentru sărbătorile de iarnă.

Un cadou ideal care combină 2 evenimente importante: sărbătorile de iarnă și primul Crăciun împreună/primul Crăciun în casă nouă/primul Crăciun al bebelușului.

Putem personaliza mesajul de pe glob cu urările pe care le doriți.

Decoratiuni de Craciun personalizate din lemn

 

Set vin nobil în cutie cadou gravată

Există o categorie de cadouri clasice care nu se demodează. În această categorie intră și sticla de vin. Noi am vrut să evidențiem acest cadou și să îi facem pe cei apropiați să creadă că producătorul a gândit sticla de vin, doar pentru ei, de la început.

Astfel a apărut ideea de a oferi în dar de Crăciun, pentru iubitorii de seri romantice, o sticlă de vin nobil personalizată cu pictură manuală și două pahare din cristal de Bohemia cu numele pictate pe talpa paharelor. Toate sunt ambalate într-o cutie roșie, decorată cu panglică aurie, pe care putem grava urările de sărbători, alese de tine.

Dacă nu ai multă inspirație pentru mesaj, verifică rubrica noastră cu urări de pe site.

Vin pictat cu model de Craciun

 

Tavă de lemn personalizată

Tocmai pentru că ne place să fim răsfățați, preferatul nostru cadou, de anul acesta, este tava de lemn personalizată.

De obicei, ne pregătim mult pentru cina din seara de Crăciun, care se ia la masa din sufragerie, și este plină de preparate tradiționale. Dar haide să ne gândim la răsfăț și pentru următoarele dimineți și zile. Pijamaua călduroasă, părul vâlvoi și razele soarelui se potrivesc de minune cu micul dejun în pat.

Cel mai potrivit cadou pentru împătimiții micului dejun în pat, dar nu și al fărâmiturilor în pat. Un cadou gravat într-o manieră minuțioasă, pe o tavă din lemn de bambus 100%.

Tava de lemn personalizata

 

Cutie Piele Handmade Pentru Profesoara

Un alt cadou preferat nouă este cutia din piele handmade pentru doamnele profesoare. O modalitate foarte elegantă de a mulțumi profesoarelor pentru pregătirea și răbdarea care o oferă copiilor.

Cadoul este realizat manual din piele ecologică albă, în interiorul căruia se găsește o plachetă metalică, gravată cu mesajul ales de voi. Panglica, dantela și florile din exterior oferă o notă boemică și vor contribui ca această amintire să fie primită cu multă apreciere și emoție.

Când am creat acest dar am vrut să aducem bucurie profesoarelor, la fel cum au impregnat și ele bucurie în sufletele copiilor de la an la an.

Pe cutie se poate atașa un fluturaș decupat din lemn natural, gravat cu data sau clasa copiilor.

Cadou handmade de Craciun pentru profesoara

 

Tocător de bucătărie personalizat

Când suntem la capitolul gastronomie, cu toții avem cel puțin o persoană apropiată care este masterchef în bucătărie. Probabil de multe ori te-ai și lăsat răsfățat de preparatele lui sau ei.

Anul acesta, de Crăciun, poți fi sigur că prietenul tău, care adoră să stea multe ore în bucătărie, va rămâne surprins că îi apreciezi gusturile fine și ai gravat numele lui într-un tocător de bambus 100%.

Pe de altă parte, crezi că un tocător de bucătărie necesită cunoștințe în ale gătitului şi bucătăritului? Ai ghicit, nu. Un tocător de lemn gravat cu numele proprietarilor bucătăriei este ideal pentru a tăia cozonacul cu nucă de Crăciun.

Am trecut în revistă primul tocător care merită să stea cât mai la vedere.

Tocator de bucatarie personalizat

 

Bonsai handmade pentru familie

A dărui un Bonsai de Crăciun este o idee foarte ingenioasă, mai ales pentru că poate fi folosit pe post de brăduț de Crăciun. Cu ramurile bogate de pietre semiprețioase, tulpina atât de reală și plantat într-un vas de ceramică atent decorat, acest cadou va fii foarte apreciat de persoanele care iubesc bonsaii.

Bonsaiul nostru conține pietre semiprețioase (cristal de stâncă, howlit, opalit) și mărgeluțe de nisip.

Urează-i succes, noroc, fericire, speranță și pace persoanei dragi prin acest cadou lucrat cu pasiune. În funcție de cui veți oferi cadoul, putem personaliza bonsaiul pentru familie, pentru Crăciun, pentru o anumită zodie.

Lucrat artistic manual și cu materiale speciale, bonsaiul este considerat un obiect unicat.


Bonsai handmade pentru Craciun

 

Cutie de bomboane personalizată

Tot din gama cadourilor clasice care nu se demodează, fac parte și bomboanele de ciocolată. Doar că noi ne-am gândit să le oferim și mai mult prestigiu, așezându-le într-o bombonieră handmade.

Anul acesta îi vei impresiona pe cei dragi obsedați de ciocolată cu o bombonieră lucrată manual, în care se regăsesc buzunărele pentru mesaje sau poze. Surpriza dulce este și ea la interior: 5 Ciocolățele Mozzard, învelite într-un material cu trandafiri.

Pe lângă delicii, mai există și un mini album pentru poze și mesaje, unde puteți atașa momentele surprinse savurând ciocolată de-a lungul anilor.

Nu putem garanta, dar există și o mică șansă ca cel care primește bomboniera să desfacă din ciocolată pe loc, și să o împartă cu tine.

 Bomboniera handmade

 

 

 

 

 

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*