Set vin nobil Aniversare 40 de ani Click pe imagine pentru marire

Set vin nobil in Cutie cadou gravata

kcc322

Disponibilitate in stoc

355,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să folosiţi formularul de mai jos înainte de a adăuga cadoul în coş.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 35 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 35 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 7,00 lei.


Vin nobil Jidvei Maria pictat manual cu un mesaj alaturi de 2 pahare din cristal Bohemia pictate handmade - totul intr-o cutie de cadou gravata cu un mesaj.

Acest set de vin pictat manual intruneste esenta oricarui cadou daruit din suflet: eleganta, unicitate, mana artistica si un mesaj creat special pentru sarbatoriti.

Setul poate fi pictat si in alte culori, dupa preferintele. Atat mesajul pictat pe sticla de vin si pe paharele de Cristal, cat si urarea de pe cutia de cadou gravata, le puteti alege dvs.

Ideea noastra pentru acest cadou aniversare 40 de ani: 40 de ani plini de bucurii și realizări, o poveste de viață scrisă împreună! Penița vieții să vă daruiască cerneala pentru încă 40. Să vă iubiți și respectați!

Termen de personalizare cadou: 1-2 zile lucratoare.

Nota 
2017-09-25

excelenta

calitate. recomand.

  Scrieți-vă părerea!

  Scrie un review
  Set vin nobil in Cutie cadou gravata

  Set vin nobil in Cutie cadou gravata

  Vin nobil Jidvei Maria pictat manual cu un mesaj alaturi de 2 pahare din cristal Bohemia pictate handmade totul intr-o cutie de cadou gravata cu un mesaj.

  Va rugam sa introduceti mesajul de personalizare dorit, apoi apasati butonul Salveaza. Dupa reincarcarea paginii, puteti adauga cadoul in cos. Sfat: Daca doriti acelasi mesaj ca in model ne puteti specifica doar datele care se modifica.

  Informatii personalizare

  loader