Cadou nunta de argint Click pe imagine pentru marire

Cadou nunta de argint

cg24 in stoc

145,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică
Nota medie pentru acest produs
5.0 / 5
Average: 5.0 / 5
Bazata pe 55 ratings and 51 pareri clienti.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 14 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 14 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 5,60 lei.


Cadou emblematic pentru aniversarea nuntii de argint, conceput pentru a marca intr-un mod unic si emotionant sarbatoarea unui cuplu a 25 de ani de casatorie.

Realizat cu o atentie deosebita la detalii, cadou nostru gravat cu un mesaj simbolic pentru nunta de argint, este asezat intr-o cutiuta handmade din piele alba, decorata cu flori delicate in culori pastel din material textil si o inimioara de lemn cu initialele mirilor.

O aniversare importanta precum este cea a 25 de ani de casnicie poate fi incununta doar cu un cadou pe masura, in care s-a investit sentiment si timp, asemeni unei casnicii, pentru a fi pastrat ca si amintire o viata intreaga.

Idee de mesaj pentru cadou nunta de argint:
"25 DE ANI
[data aniversării]
Doi oameni pot face multe lucruri împreună, dar cel mai frumos dintre toate este să împartă o viaţă. Căsătoria este un legământ sfânt, o binecuvântare dată de Dumnezeu. Fie ca viaţa să fie în continuare minunată pentru amândoi, să trăiţi în înțelegere, îngăduință și înțelepciune.
[nume sărbătoriți]
La mulți ani!
[semnatura]"

Dimensiuni cutie piele handmade: 170x135x25 mm.

Termen de personalizare cadou miri 25 de ani casnicie: 1-2 zile lucratoare.

Materiale: placheta metalica, piele ecologica alba, material textil dantelat, flori din organza si dantela, inimioara lemn tei.

Idei de cadouri asemănătoare