Cutie piele handmade Cadou Diriginta Click pe imagine pentru marire

Cutie piele handmade Cadou Diriginta

kcc315 in stoc

145,00 lei

Pentru personalizare vă rugăm să introduceţi mesajul în formularul de mai sus.
Sfat: dacă mesajul rămâne acelaşi ca în prezentare puteţi introduce doar datele care se modifică
Nota medie pentru acest produs
5.0 / 5
Average: 5.0 / 5
Bazata pe 6 ratings and 5 pareri clienti.

Prin achizitionarea acestui cadou veti primi 14 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 14 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 5,60 lei.


Cutie piele handmade in care se afla o placheta gravata cu mesaj de recunostinta din partea elevilor pentru diriginta. Un cadoul special de sfarsit de an pentru diriginta/profesora/invatatoare.

Pentru cea care v-a fost alaturi in anii de scoala am realizat acest cadoul de suflet din piele alba ecologica. Cadoul pentru diriginta este decorat cu dantela si flori, inchiderea realizandu-se cu 2 tipuri de saten.

In interioul cutiei de piele este asezat frumos, pe un suport dantelat. un mesaj gravat de multumire, care negresit o va emotiona pe doamna diriginta.

Idee de mesaj cadou diriginta: "Doamna....[numele] Ne dorim sa va multumim pentru dragostea, rabdarea si intelegerea de care dati dovada, pentru tot ce ne invatat, pentru ca ne ajutati sa avem incredere in noi si ne sprijiniti in acesti ani frumosi si pretiosi. Va dorim ani buni, frumosi, cu succese depline, amintiri minunate si sanatate multa. Cu drag si respect Clasa/Promotia ...[numele]"

O alta idee de mesaj potrivit pentru acest cadou handmade pentru diriginta: "Diploma de excelenta
Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simtim pentru respectul si devotamentul cu care ne-ati pregatiti zi de zi. Vom spune doar... Va multumim doamna [numele dirigintei]. 
Promotia...[anii promotiei]."

Termen de livrare cutie piele handmade cadou diriginta: 1-2 zile lucratoare.

Dimensiune cutie piele handmade: 14x17.5cm

Idei de cadouri asemănătoare